Cerita Pesakit Saya


background-1

Terima kasih kerana meluangkan masa membaca sedikit perkongsian saya. Dalam artikel ini, saya nak kongsikan sikit cerita tentang pesakit saya. Biar saya namakan pesakit saya ni sebagai Borhan.

Encik Borhan merupakan peniaga yang menjual aksesori telefon bimbit di Gerbang Malam. Tempat ni memang sangat popular kalau anda tinggal di Ipoh. Semua orang Ipoh tau tempat ni.

Satu hari encik Borhan datang berjumpa saya menceritakan tentang masalah beliau. Ketika kali pertama beliau datang, perniagaan aksesori telefon bimbit yang beliau usahakan memang laris.

Tapi masalah yang beliau hadapi ialah:

  • badan beliau sering rasa sakit-sakit. Ada ketikanya rasa panas dan ada ketikanya rasa dicucuk-cucuk.
  • beliau juga dah beberapa hari tak dapat tidur dengan lena.
  • selalu bermimpi ular hitam.
  • akhir sekali beliau dah rasa takde semangat nak teruskan perniagaan beliau.

Ini empat perubahan ketara yang beliau perasan kerap berlaku sejak kebelakangan ni. Selepas saya mendengar cerita beliau, saya terus mencadangkan agar izinkan saya ‘scan’ dengan ayat-ayat ruqyah.

Ketika diruqyah, ternyata beliau memang telah disihir. Logiknya dah tentulah dari orang yang dengki dengan perniagaan beliau yang agak maju.

Tanda beliau disihir ialah beliau mengeluarkan muntah lendir ketika saya rawat beliau. Ini yang biasa berlaku ketika saya merawat pesakit yang disihir. Kalau anda biasa ikuti tulisan saya di blog ni, atau di facebook, anda akan perasan tentang perkara ni.

Macam biasa, selepas diruqyah, prosuder rawatan diteruskan dengan melakukan mandi limau selama 7 hari. Selepas 7 hari mandi, beliau datang semula untuk buat rawatan susulan.

Alhamdulillah, rawatan kali kedua, walaupun masih muntah, tapi tak seteruk masa mula-mula buat rawatan kali pertama. Selesai rawatan kali kedua ni pun, saya suruh beliau buat mandi limau. Tetapi, kali ni saya cadangkan kepada beliau untuk amalkan juga pemakaian minyak wangi kasturi  yang diruqyah.

Sebabnya, beliau tak dapat selalu nak buat rawatan disebabkan beliau sibuk dengan perniagaan yang beliau uruskan. Alhamdulillah, hingga sekarang Encik Borhan terus amalkan pemakaian minyak wangi disamping sekali sekala beliau datang buat rawatan susulan.

Adakah anda juga alami masalah yang sama macam Encik Borhan? Saya juga nak cadangkan pada anda agar cuba mengamalkan pemakaian minyak wangi kasturi yang diruqyah.

Mengapa menggunakan minyak wangi kasturi? Anda boleh ketahui sebabnya lebih lanjut melalui laman web ini.

Jika anda mempunyai masalah gangguan makhluk halus, dan ingin mencuba amalkan minyak wangi Kasturi Khalifah, inilah peluang yang patut anda rebut.

Dengan lafaz Bismillah saya melancarkan Promosi Bulan Oktober.

TEMPOH PROMOSI

Promosi ini akan berlangsung sehingga jam 11 malam, 14 oktober 2015.

BERAPA DISKAUN YANG DITAWARKAN?

Untuk promosi kali ini, saya akan memberikan diskaun penjimatan sebanyak RM10 untuk setiap tempahan minyak wangi Kasturi Khalifah.

Anda hanya perlu gunakan kod kupon “kupon10” semasa membuat tempahan.

 


PENTING!

1. Promosi ini hanya sah sehingga jam 11 malam, 14 Oktober 2015.
2. Gunakan kod kupon “kupon10” untuk menikmati penjimatan sebanyak RM10
3. Klik LINK INI untuk membuat tempahan.