Siapa Saya?


 

Abdullah 2Abdullah Bin Idris, atau dikenali juga dengan panggilan ‘Ustaz Abdullah’ merupakan seorang pengamal perubatan Islam Ruqyah Syar’iyah selama 4 tahun.

Bidang fokus beliau ialah untuk membantu mereka yang menjadi mangsa kejahatan hasil persepakatan diantara golongan manusia dan jin. Persepakatan ini telah menyebabkan berlakunya sihir, santau, pukau dan sebagainya.

Sekarang beliau sedang aktif bersama dengan seorang lagi sahabat beliau merawat pesakit-pesakit yang mengalami sihir, santau dan pukau. Selain itu beliau juga berpengalaman dalam memberikan khidmat nasihat dan pandangan berkaitan dengan masalah rumahtangga yang berpunca dari sihir dan kaedah bagaimana mengatasinya.

Di blog ini, PerawatIslam.com, beliau akan fokuskan penulisan artikel berkaitan dengan bidang fokus beliau iaitu sihir, santau dan pukau. Selain itu, akan diselitkan juga tip-tip panduan dalam rumahtangga dan kaedah pendidikan anak, memandangkan di tempat rawatan beliau, ada juga ibu bapa yang mengadukan masalah berkaitan dengan masalah anak-anak mereka.

Dan melalui blog ini juga beliau akan menghasilkan panduan-panduan dalam bentuk ebook yang aakan diedarkan baik secara percuma atau berbayar. Teruskan bersama beliau di blog ini. Semoga bermanfaat 🙂


NOTA: Laman ini akan sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa. Harap maklum.

 

10 Comments on "Siapa Saya?"


 1. Assalamualaikum ustaz, boleh minta nombor telefon, saya nak contact. Malu nak cerita masalah di sini.

  Reply

  1. Waalaikumussalam, nombor saya ialah 013-4479610. Boleh terus call atau jika tak dapat boleh whatsapp saya dulu.

   Reply

 2. Assalammualaikum ustaz saya hampir satu tahun menggunakan minyak kasturi kijang asli dan sungguh berkesan dengan izin Allah.Boleh dikatakan seluruh anggota keluarga saya mengunakannya.
  Terima kaseh dari
  Muhammad
  Singapura

  Reply

  1. Waalaikumussalam tuan,

   Terima kasih atas perkongsian. Tuan sekeluarga ada masalah gangguan apa?

   Reply

   1. Assalammualaikom…ustaz saya aizzat. Says nak Tanya ustaz tentang ilmu hitam yg di pangil tangan berat sebelah?

    Reply
Ada pertanyaan?