Cara Cepat & Berkesan Untuk Rawat
Sihir Ikatan Halangan

Dalam ebook yang telah anda download, saya dah kongsikan dengan anda lima jenis sihir ikatan yang ditujukan kepada isteri.

Selain itu, saya juga kongsikan ciri-ciri sihir ikatan tersebut.

Sihir ikatan halangan macam mana ciri-ciri dia.

Sihir ikatan penghilang rasa macam mana ciri-ciri dia.

Macam tu lah juga saya dah terangkan untuk kesemua jenis sihir ikatan.

Dan di bahagian akhir ebook tu, saya kongsikan sekali dengan anda cara merawat sihir ikatan. Ada buat tak?

Kalau anda lupa, baca balik ebook yang saya bagi tempoh hari.

Ke ebook tu dah lupa save di mana?

Cara Rawat Sihir Ikatan Halangan Dengan Wangian Kasturi

Walaupun dalam ebook yang anda download tempoh hari, saya ada kongsi cara rawat sihir ikatan ni, tapi dalam perkongsian kali ni saya nak kongsikan dengan anda cara yang berkesan dan lebih cepat nampak perubahannya inshaaAllah.

Dalam artikel ni, saya kongsikan cara rawatan untuk sihir ikatan halangan, iaitu sihir ikatan jenis nombor 1.

Cara rawatan dengan menggunakan sapuan wangian kasturi ruqyah ialah:

  1. Sapukan pada point sekeliling kemaluan depan dan belakang.
  2. Sapukan disetiap hujung jari kaki diantara kuku dan kulit.

Cara Rawatan Yang Lengkap

Maksud cara rawatan yang lengkap di sini ialah anda akan nampak dan rasa kesan perubahan yang lebih ketara dan cepat.

Caranya ialah:

  • Anda lakukan dahulu langkah demi langkah cara rawatan yang saya kongsikan dalam ebook.
  • Sebelum tidur malam, anda sapukan pula wangian kasturi ruqyah pada point-point yang saya sebutkan di atas.

InshaaAllah, dengan gabungan dua cara rawatan di atas, anda akan nampak kesan perubahan yang lebih ketara.

Yang paling penting ialah anda buat dan amalkan dengan istiqamah.

Lepas anda buat cara yang saya kongsikan di atas, kongsikanlah kesan yang anda rasa dengan saya ye.

Taktau di mana nak dapatkan wangian kasturi ruqyah yang terbukti membantu ramai pesakit gangguan jin dan sihir?

Klik di sini untuk melihat bukti wangian kasturi ruqyah saya telah membantu ramai pesakit gangguan jin dan sihir dengan izin Allah.

Kongsikan artikel ini:

Like this:

Like Loading...
error: Maaf. Artikel ini tidak dibenarkan untuk copy!!
%d bloggers like this: