Teknik Merawat Sihir Nadzif (Pendarahan)

tanda sihir
Jangan baca seorang. Kongsikan manfaat.

Dikemaskini pada oleh Ustaz Abdullah

Sebelum ini, saya ada menulis satu artikel bertajuk “9 Jenis Sihir & Bagaimana Mengenalinya?”. Anda boleh juga terlebih dahulu membaca artikel tersebut.

Apakah sihir nadzif (pendarahan)?

Sudah namanya pun sihir pendarahan, ianya banyak terjadi khususnya kepada golongan wanita. Ciri-cirinya ialah anda akan sering mengalami pendarahan setelah berhentinya pengeluaran darah haid.

Kadang-kadang darah yang keluar tersebut akan berlanjutan selama berbulan-bulan. Dahsyatkan. Bagaimana caranya sihir ini berlaku?

Jin yang dihantar untuk menyihir mangsa akan melakukan tindakan yang sangat jahat di mana ia akan masuk ke dalam tubuh badan mangsanya melalui saluran darah sepertimana yang disabdakan oleh Rasulullah SAW di dalam hadis baginda, kemudian jin tersebut akan terus menuju ke rahim dan meloncat-loncat di situ sehinggalah pembuluh darah pecah dan mengakibatkan pendarahan.

Banyak kes-kes sihir nadzif ini yang mengalami pendarahan yang kronik, keguguran berulang dan sakit yang berlebihan ketika haid sembuh dengan izin Allah selepas diruqyah. Ini kerana jin sihir yang menggangu mangsa akan keluar setelah diruqyah.

Perkara ini telah pun diterangkan oleh Rasulullah SAW apabila ditanya oleh Hamnah binti Jahsyin. Hadisnya adalah seperti berikut:

“”Aku pernah mengalami Istihadhah, darah yang keluar itu sangat banyak. lalu aku datang kepada Nabi SAW untuk meminta fatwa kepadanya. Maka Baginda bersabda : Sesungguhnya darah itu akibat hentakan dari syaitan. Jalanilah masa haidmu selama enam atau tujuh hari, kemudian mandilah. Jika kamu telah melihat bahwa dirimu telah suci dan bersih, maka solatlah pada Dua puluh empat atau dua puluh tiga hari berikutnya ( pada masa suci ) serta puasalah. Cara seperti itu yang boleh kamu lakukan. Di samping itu, lakukan sebagaimana yang dilakukan oleh wanita-wanita yang menjalani masa Haid setiap bulannya.” [HR. At – Tirmidzi dan beliau menshahihkannya]

Cara Merawat Sihir Nadzif

 1. Lakukanlah Muqaddimah Ruqyah.
 2. Baca atau dengarlah bacaan ruqyah seperti biasa dengan melakukan tepukan dibahagian pinggang belakang dan mohonlah kepada Allah untuk menghancurkan jin-jin disekitar rahim.
 3. Ambil minyak habbatus sauda, madu dan minyak daun bidara, bacakanlah Surah al-Fatihah, Ayat Kursi, Surah al-Ikhlas, Surah al-Falaq, Surah an-Nas dan juga ayat pembatal sihir (Surah al-A’raf ayat 117 hingga 122, Surah Yunus ayat 81 dan 82, Surah Taha ayat 69), tiupkan dan kemudian minum.
 4. Amalkan memakai wangian kasturi terutamanya sebelum tidur malam setiap hari.
 5. Selain itu, boleh juga amalkan mandi dengan mandian daun bidara setiap hari selepas Asar sebelum Maghrib.

ANDA DAPAT APA-APA TAK?

Jika anda merasakan artikel yang saya kongsikan di atas memberikan manfaat, saya mohon agar anda kongsikan dengan rakan-rakan anda, samada di facebook, twitter,google+ dan lain-lain.


(Tentang Penulis: Ustaz Abdullah Idris berpengalaman selama 5 tahun membantu merawat pesakit-pesakit yang mengalami gangguan makhluk halus. Dapatkan perkembangan terkini dari beliau melalui  facebook, google+ dan juga twitter. Beliau telah kongsikan 6 teknik mendinding dari sihir yang telah membantu ramai pesakit beliau. Jika anda ingin mendapatkan khidmat rawatan beliau, dapatkan maklumat lanjut di sini.)

 


Lindungi Diri Anda Dari Sihir Dengan 6 Kaedah Dijamin BERKESAN!

Kaedah yang wajib diketahui & diamalkan  oleh mangsa-mangsa sihir

Anda akan mempelajari:

( 1)  8 jenis wirid/zikir yang mampu menjauhkan jin-jin penyihir.

(2) 1 amalan yang kita abaikan tetapi mampu mendinding kita dari sihir.

(3) 3 teknik & gaya pemikiran yang mampu meningkatkan kekuatan diri
melawan sihir.

Percuma.

3

butang-download

 

Teknik Merawat Sihir Nadzif (Pendarahan)
Jangan baca seorang. Kongsikan manfaat.

2 thoughts on “Teknik Merawat Sihir Nadzif (Pendarahan)

 1. Saya ingin bertanya
  Saya ade masalah yg mana saya Rafiezal b. Abu Bakar sedang berkawan dengan seseorang yang bernama Nur Suhada bt. Rohani. Hubungan kami amat baik hingga sudah hampir bernikah setelah mak dan ayahnya memberi lampu hijau. Akan tetapi bekas teman lelakinya atas dasar dengki telah menghantar sihir kepada teman wanita saya dan diri saya sendiri. Dia telah membuatkan teman wanita saya berasa amat benci dengan diri saya ini. Mak dan ayahnya juga berasa amat pelik pada mulanya sbb pada 9hb march yg lalu iaitu pada hari lahir saya beliau telah membuatkan saya kek harijadi. Menurut maknya bersungguh dia menyiapkan kek tersebut. Selang 3 hari selepas itu terjadilah peristiwa benci ini. Maknya masih cuba untuk membantu saya untuk memulihkannya dan mahu saya menikahi anaknya.

  1. Assalamualaikum,

   Saudara boleh cuba suruh keluarganya lakukan ruqyyah mandiri pada kawan saudara itu.

Ada pandangan tentang artikel di atas? Kongsikan pandangan anda dengan pembaca lain.

Scroll to top
error: Maaf. Artikel ini tidak dibenarkan untuk copy!!
%d bloggers like this: