jamu susuk dara

Bagaimana Mengeluarkan Susuk Dengan Air Ruqyah Surah Al-Kahfi

Jangan baca seorang. Kongsikan manfaat.

Assalamualaikum pembaca yang dihormati,

Sepertimana yang diterangkan di dalam hadis-hadis Baginda Nabi s.a.w, Surah Al-Kahfi adalah sebuah surah yang mempunyai fadhilatnya yang tersendiri. Yang paling masyhur yang kita baca dari hadis Nabi ialah mengenai sesiapa yang mengamalkan 10 ayat dari surah al kahfi ini akan terselamat dari fitnah dajjal.

Tetapi, mungkin tidak ramai yang tahu bahawa dengan surah al-kahfi ini, anda juga boleh gunakannya sebagai ikhtiar bagi mengeluarkan susuk. Dalam artikel kali ini, inshaaAllah saya akan kongsikan dengan anda cara-caranya.

Continue reading “Bagaimana Mengeluarkan Susuk Dengan Air Ruqyah Surah Al-Kahfi”

Jangan baca seorang. Kongsikan manfaat.

Apakah Susuk & Bagaimana Mengeluarkannya?

Jangan baca seorang. Kongsikan manfaat.

Assalamualaikum pembaca yang dihormati,

Apa khabar? Saya doakan anda semua sihat bersama keluarga. Saya alhamdulillah sihat-sihat je. Takde ke mana-mana ke dengan keluarga?

Di Ipoh, khususnya Manjoi ni, jerebu agak kuat. Jadi saya dan keluarga tidaklah ke mana-mana. Takut pulak nanti menjejaskan kesihatan diri dan anak-anak terutamanya. Jadi saya ambil kesempatan siapkan artikel.

Lagipun agak lama dah saya tak update blog ni dengan artikel baru. Mungkin ada pembaca yang tertunggu-tunggu perkongsian terbaru dari saya.

Beberapa hari yang lepas, ada pesakit yang datang berjumpa saya dan bertanyakan tentang susuk. Jadi, dalam artikel kali ni saya nak kongsikan dengan anda tentang susuk. Tapi artikel yang saya nak kongsikan tentang susuk ni bukan berkaitan dengan jamu susuk dara tu ye 🙂

Continue reading “Apakah Susuk & Bagaimana Mengeluarkannya?”

Jangan baca seorang. Kongsikan manfaat.
Scroll to top
error: Maaf. Artikel ini tidak dibenarkan untuk copy!!
%d bloggers like this: