Langgan Artikel Baru Melalui Emel

Assalamualaikum pembaca yang dihormati,

Pernah tak berlaku situasi di bawah kepada anda?

Suatu hari anda menghadapi suatu masalah. Anda pun mula menaip katakunci di enjin carian google yang berkaitan dengan masalah anda.

Dan selepas membaca beberapa website, anda menjumpai satu artikel yang sangat membantu dan berkaitan dengan masalah yang sedang anda hadapi.

Sedang anda membaca artikel tersebut, tiba-tiba ada sesuatu perkara penting lain yang perlu dilakukan dan anda tidak dapat meneruskan pembacaan anda. Anda pun terus menutup komputer atau laptop anda.

Disebabkan anda mahu cepat, anda pun terlupa nak tengok apa nama website yang berkongsikan artikel tentang masalah yang anda hadapi.

Tetapi malang, apabila anda mencari semula website tersebut, anda tidak lagi menjumpainya.

Sayang bukan.

Jika keadaan seperti di atas pernah berlaku kepada anda, apakah cara terbaik untuk memastikan anda dengan mudah dapat mencari semula website yang anda minati, lebih khusus lagi, artikel yang sangat membantu menyelesaikan masalah yang sedang hadapi?

Jawpannya ialah pastikan anda melanggan emel anda di website ataupun blog tersebut. Ini kerana, apabila anda melanggan emel, setiap artikel terbaru yang diterbitkan, terus akan masuk ke dalam emel anda. Jadi, anda dengan mudah dapat membaca artikel terbaru tersebut, bahkan anda dapat membaca semula artikel-artikel lepas yang anda tidak sempat membacanya.

Oleh kerana itu, jika anda mempunyai masalah seperti di bawah:

  • mengalami masalah gangguan jin.
  • inginkan penyelesaian cara merawat gangguan jin.
  • cara-cara mengenali gangguan jin.
  • kaedah rawatan yang mengikut syarak
  • dan pelbagai artikel yang berkaitan dengan gangguan jin

Maka, anda perlu melanggan emel anda di blog saya ini. Dengan ini, setiap artikel terbaru yang saya tulis, akan terus dihantar secara automatik ke emel yang telah anda daftarkan.

Jadi, tunggu apa lagi, masukkan nama dan emel anda dalam borang pendaftaran di bawah supaya anda tidak akan terlepas semua artikel terbaru dari saya.

 Scroll to top
error: Maaf. Artikel ini tidak dibenarkan untuk copy!!