Sertai Channel Telegram & Dapatkan 2 Ebook Percuma!

Assalamualaikum sidang pembaca yang dihormati,

Perbuatan sihir adalah sebenarnya suatu jenayah yang mana pelakunya cukup sukar untuk ditangkap oleh pihak berkuasa. Ini disebabkan berlakunya perbuatan sihir ini kerana adanya bantuan daripada makhluk halus iaitu jin. Untuk memastikan pelaku sihir dan juga tukang sihir dapat ditangkap, perlu ada suatu kerjasama yang bersungguh-sungguh diantara pihak berkuasa dan juga peruqyah yang berpengalaman di dalam bidang ini.

Setelah saya berkecimpung di dalam biadang perubatan Islam ini, telah banyak pesakit-pesakit sihir yang saya rawat. Sejujurnya, bukanlah semuanya sembuh, namun ada juga yang menemui kesembuhan dengan izin Allah.

Oleh kerana pelaku sihir amat sukar untuk dikesan dan ditangkap, maka menjadi tanggungjawab setiap dari kita untuk berusaha melakukan ikhtiar yang dibenarkan syarak, bagi melindungi diri masing-masing daripada menjadi mangsa kekejaman tukang sihir dan pelakunya.

Oleh kerana itu, saya dengan rendah diri, dengan sedikit ilmu dan pengalaman yang saya ada, ingin saya kongsikan dengan anda 2 buah ebook yang mana saya kongsikan hasil daripada apa yang saya dapat setelah lama di dalam bidang ini.

Ebook 1: Bagaimana Mengenali Tanda Pasangan Disihir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Di dalam banyak kes yang datang kepada saya ialah kes yang melibatkan masalah rumahtangga. Sebenarnya bukanlah semua kes rumahtangga, samada yang membawa kepada perceraian atau tidak, semuanya berpunca daripada sihir.

Walaubagaimanapun, saya tidak menafikan ada juga yang disebabkan oleh sihir. Jadi, persoalannya di sini, ialah bagaimana untuk anda tahu samada pasangan anda telah menjadi mangsa sihir atau tidak? Perlu untuk anda tahu apa masalah pasangan anda sebenarnya.

Jika benar disebabkan sihir, maka perlu rawatan yang betul, dari perawat yang berpengalaman untuk merawatnya. Tetapi, jika bukan berpunca daripada sihir, maka usaha anda untuk merawatnya akan menemui kegagalan, disebabkan sebenarnya pasangan anda bukanlah disihir, sebaliknya mempunyai masalah lain.

Jika rumahtangga anda sekarang sedang bermasalah, anda patut membaca ebook di atas. Saya jelaskan bagaimana cara yang betul untuk anda kenali tanda pasangan anda disihir, dan apakah tindakan dan rawatan yang perlu anda lakukan.

Ebook 2: Bersihkan Rumah Anda Dari Sihir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biasanya, jika seseorang itu hendak disihir, sihir bukan hanya dihantar kepada mangsa sahaja, tetapi dikawasan rumah mangsa juga biasanya akan ditanam dengan barang-barang sihir.

Ini bertujuan, apabila mangsa melalui tempat yang ditanam dengan barang sihir tersebut, maka sihir akan berlaku kembali sekiranya mangsa telah mendapatkan rawatan.

Inilah antara faktor mengapa sihir yang telah dirawat akan berulang kembali. Jadi, saya telah berkongsikan di dalam ebook kedua ini, apakah tanda-tanda jika rumah anda didatangi oleh jin sihir, dan bagaimana untuk mecari barang sihir yang ditanam dikawasan rumah anda.

Saya sangat berharap agar kedua-dua ebook ini akan memberikan manfaat kepada anda. Cuma, syaratnya anda perlulah membacanya, dan kemudian perlu diamalkan pula ilmu tersebut.

Inginkan kedua-dua ebook ini?

Buat masa ini, saya masih bermurah hati untuk menghadiahkan ebook ini secara percuma (walaupun ada yang menawarkan harga) sahaja kepada sesiapa yang berminat untuk mencedok ilmu di dalamnya. Ya, ianya percuma sahaja.

Cuma saya mahukan sedikit usaha dari anda untuk melihat sejauh mana kesungguhan anda untuk mendapatkan ilmu ini. Dan usaha ini pun terlalu lah mudah dan tidak mengeluarkan wang walaupun 1 sen. Jadi, jika masih ada yang merasakan sukar untuk melakukan sedikit usaha bagi mendapatkan ilmu di dalam ebook ini, saya tak tahulah apa yang harus saya lakukan lagi.

Jadi, untuk mendapatkan ebook ini, anda perlulah terlebih dahulu mendaftar sebagai ahli di channel telegram saya. Ya, hanya daftar sahaja, dan kemudian anda boleh terus donwload kedua-dua ebook di atas.

“Ustaz, saya tidak ada telegram. Macam mana?”

Sebab itu saya tidak menggunakan aplikasi whatsapp. Selain beberapa fungsinya yang tidak sebaik telegram, saya tahu ramai yang menggunakan whatsapp berbanding telegram.

Jadi saya memilih telegram, kerana selain dari fungsinya yang lebih baik berbanding whatsapp, saya mahu anda berusaha lebih sikit. Anda hanya perlu lakukan dua langkah sahaja.

  1. Download aplikasi telegram di App Store atau Google Play (jika masih tidak ada aplikasi telegram dan ianya PERCUMA).
  2. Klik butang join untuk mendaftar ke channel telegram saya.
  3. Selepas sudah menjadi ahli, anda boleh terus download 2 ebook di atas.

Mudah bukan? Jadi, tunggu apa lagi. Sebelum saya tutup tawaran dan jual ebook di atas, lebih baik anda bertindak sekarang.

Bagi anda yang sudah memiliki aplikasi telegram, boleh terus join channel saya  dengan KLIK DI SINI!

Scroll to top
error: Maaf. Artikel ini tidak dibenarkan untuk copy!!