Bagaimana Nak Tahu Gangguan Makhluk Halus Dalam Badan Dah Keluar?

Dikemaskini pada 12/11/2016 oleh Ustaz Abdullah

Selama 6 tahun saya terlibat dalam bidang perubatan Islam ini, antara soalan yang kerap diajukan kepada saya ialah bagaimanakah caranya kita nak nak tahu gangguan makhluk halus dalam badan sudah pun keluar selepas selesai menjalain rawatan.

Baiklah, sebelum saya menjawab persoalan di atas, suka untuk saya jelaskan di sini dua perkara. Boleh dikatakan dua perkara tersebut adalah prinsip dan kepercayaan saya dalam rawatan. Ini dua perkara yang saya pegang kuat-kuat.

Pertama: Jika anda selalu mengikuti tulisan dan perkembangan saya, samada melalui blog ini, facebook dan juga emel, anda tentu tahu dan perasan benda ini. Saya selalu tegaskan bahawa sekiranya seseorang yang ada gangguan makhluk halus, pasti akan zahir pada dirinya apa yang dipanggil simptom-simptom gangguan.

Berdasarkan pengalaman saya, boleh dikatakan mustahil orang yang ada gangguan makhluk halus di dalam badannya, tetapi tidak muncul simptom atau gejalanya.

Apakah gejala atau simptom gangguan makhluk halus?

Saya kongsikan 14 tanda-tandanya:

1. Susah tidur malam.
2. Suka terjaga tengah malam.
3. Mimpi menakutkan atau mimpi ular, kucing, anjing, serigala dan sebagainya.
4. Mimpi jatuh dari tempat tinggi.
5. Mimpi melihat makhluk halus.
6. Mimpi diancam benda tajam.
7. Mimpi jatuh dari tempat tinggi.
8. Mimpi menyusu atau mendukung bayi.
9. Selalu pening kepala.
10. Rasa berdebar-debar.
11. Cepat nak marah tanpa sebab.
12. Cepat lupa.
13. Rasa tidak bersemangat dan lesu.
14. Sakit di bahagian belakang terutamanya tulang belakang.

Anda ada gejala-gejala di atas?

Kedua: Apabila anda ada tanda-tanda di atas, itu bukanlah bermaksud yang anda dah komfem 100% ada gangguan makhluk halus. Anda perlu diruqyah terlebih dahulu. 

Tujuan anda diruqyah adalah untuk dipastikan apakah gejala yang anda hadapi memang betul berpunca dari kewujudan makhluk halus dalam badan anda. 

Apabila anda diruqyah, sekiranya memang benar ada makhluk halus, tubuh badan anda akan berlaku tindakbalas. Ini disebabkan makhluk halus yang ada di dalam badan anda merasa sakit, rasa panas dan sebagainya di dalam tubuh badan anda.

Sebagai contoh, anda mengalami gejala sukar nak tidur, walaupun mata anda sangat mengantuk. Jadi apabila perawat meruqyah anda, di bahagian mata yang diruqyah itu akan merasa sakit, pedih, panas atau rasa seperti dicucuk benda tajam.

Sekiranya anda mempunyai dua perkara di atas iaitu, pertama ada simptom-simptom gangguan dan kedua, berlakunya tindakbalas apabila anda diruqyah. Maka ini menjadi bukti bahawa di dalam tubuh badan anda mempunyai gangguan makhluk halus.

Jadi bagaimana nak tahu makhluk halus di dalam badan anda dah keluar? Pergi pada perkara pertama tadi, iaitu selepas anda dah dirawat, pantau perkembangan diri anda. Lihat kembali pada gejala-gejala gangguan yang dialami sebelum anda dirawat.

Contohnya katakanlah sebelum dirawat, gejala yang anda alami ialah kerap bermimpi yang menakutkan, lihatlah pula selepas anda dah dirawat. Adakah ianya masih ada? Sekiranya ada, itu menunjukkan yang makhluk halus di dalam badan anda belum lagi keluar. Tetapi sekiranya sudah tiada, itu menunjukkan yang makhluk halus di dalam badan anda sudahpun keluar.

Sekiranya anda mempunyai gangguan makhluk halus, antara salah satu cara rawatan yang mudah, praktikal dan terbukti berkesan ialah dengan mengamalkan pemakaian wangian kasturi terapi ruqyah. Anda hanya perlu sapukan wangian tersebut di bahagian-bahagian tertentu pada tubuh badan anda. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, atau membaca testimoni mereka yang sudah mengamalkan wangian ini, sila klik di sini.

ADA DAPAT APA-APA TAK?

Jika anda merasakan artikel yang saya kongsikan di atas memberikan manfaat, saya mohon agar anda kongsikan dengan rakan-rakan anda, samada di facebook, twitter,google+ dan lain-lain.

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=Br6N&webforms_id=873105″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]


(Tentang Penulis: Ustaz Abdullah Idris berpengalaman selama 5 tahun membantu merawat pesakit-pesakit yang mengalami gangguan makhluk halus. Dapatkan perkembangan terkini dari beliau melalui  facebook, google+ dan juga twitter. Beliau telah kongsikan 6 teknik mendinding dari sihir yang telah membantu ramai pesakit beliau. Jika anda ingin mendapatkan khidmat rawatan beliau, dapatkan maklumat lanjut di sini.)

 


Lindungi Diri Anda Dari Sihir Dengan 6 Kaedah Dijamin BERKESAN!

Kaedah yang wajib diketahui & diamalkan  oleh mangsa-mangsa sihir

Anda akan mempelajari:

( 1)  8 jenis wirid/zikir yang mampu menjauhkan jin-jin penyihir.

(2) 1 amalan yang kita abaikan tetapi mampu mendinding kita dari sihir.

(3) 3 teknik & gaya pemikiran yang mampu meningkatkan kekuatan diri
melawan sihir.

Percuma.

3

butang-download

 

Follow saya di sosial media:
error: Maaf. Artikel ini tidak dibenarkan untuk copy!!
Scroll to Top
%d bloggers like this: