[VIDEO] 3 Ayat Penyembuh Sihir

Dikemaskini pada 10/10/2019 oleh Ustaz Abdullah

sihirSihir adalah salah satu daripada perkara yang boleh membatalkan iman kerana ia meminta pertolongan dan mengabdikan diri kepada syaitan dan jin.

Ini kerana jin dan syaitan tidak akan membantu manusia melainkan manusia sanggup melakukan kederhakaan kepada Allah seperti membuat perkara-perkara syirik atau sekurang-kurangnya menghina al-Quran atau agama Islam.

Bahaya Sihir

Diantara bahayanya ilmu sihir ialah:

  • Diperingkat awalnya akan membuatkan seseorang sakit dan menjadikannya terbaring di tempat tidur. Dan kadang-kadang ada sesetengah sihir boleh menjadi sebab mangsanya terbunuh, gila dan sebagainya.
  • Boleh juga disebabkan sihir itu, mangsa akan keluar meninggalkan keluarga dan rumahnya, sehingga dilihat berkeliaran seperti orang gila.
  • Sihir juga boleh mengakibatkan berlakunya permusuhan di dalam keluarga dan masyarakat. Perbuatan sihir dapat menjerumuskan manusia ke dalam perkara yang dilarang agama.
  • Sihir juga boleh menyuburkan perasaan was-was dalam hati dan menjadikan hidup tidak tenang.
  • Sihir boleh menimbulkan rasa ragu-ragu dalam hati seseorang terhadap keluarganya, samada terhadap isteri atau anak-anaknya.

Kesimpulannya, perbuatan sihir ini boleh mengundang banyak keburukan dan kerosakan samada terhadap orang lain mahupun sipengamal sihir itu sendiri.

Bagaimana nak atasi dari terkena sihir?

Atau bagaimana nak menyembuhkan mangsa sihir?

Saya ada kongsikan video 3 ayat bacaan ayat penyembuh mangsa sihir. Ayat ini juga sesuai untuk anda amalkan sebagai pendinding diri dari kejahatan sihir.

Selamat beramal dan semoga bermanfaat.

(Artikel ini telah ditulis oleh Ustaz Abdullah bin Idris. Jika berminat dengan artikel di atas, anda boleh mengikuti penulisan artikel terbaru beliau melalui facebook, google+ ataupun melalui emel. Jika anda ingin mendapatkan khidmat rawatan beliau, dapatkan maklumat lanjut di sini.)

 


Lindungi Diri Anda Dari Sihir Dengan 6 Kaedah Dijamin BERKESAN!

Kaedah yang wajib diketahui & diamalkan  oleh mangsa-mangsa sihir

Anda akan mempelajari:

( 1)  8 jenis wirid/zikir yang mampu menjauhkan jin-jin penyihir.

(2) 1 amalan yang kita abaikan tetapi mampu mendinding kita dari sihir.

(3) 3 teknik & gaya pemikiran yang mampu meningkatkan kekuatan diri
melawan sihir.

Percuma.

3

butang-download

Follow saya di sosial media:
[VIDEO] 3 Ayat Penyembuh Sihir
Scroll to top
error: Maaf. Artikel ini tidak dibenarkan untuk copy!!
%d bloggers like this: